Home

Producten

Branches

Bedrijf

Projecten

Productie

Contact

Projecten
Neem contact op
Vraag het ons


projecten

 

 


PROJECTEN

 

 

 

 


PROJECTEN

 

 

Na ruim 35 jaar verandert de klant, een Nederlands zoutwinningsbedrijf, van kettingleverancier en stapt over op K&W Transmissies als nieuwe leverancier voor de vervanging van de elevatorkettingen. In de elevatoren zitten verouderde type kettingen. De kans op kettingbreuk en hiervan ten gevolge de kostbare stilstand van het productieproces is groot. Bovendien was de verkrijgbaarheid van dit oude type ketting een probleem, waardoor de extreem lange levertijden een ernstig probleem voor de continuïteit van het productieproces werd.

Lees meer: Project Elevator Ketting

K&W Transmissies verzorgde in samenwerking met eigen productspecialisten en leverancier van een gerenommeerd kettingfabriek een project van een hefeiland met transportkettingen in de offshore.

 

Lees meer: Project Hefeiland

K&W Transmissies verzorgde in samenwerking met eigen productspecialisten en leverancier van een gerenommeerd kettingfabriek een project met betrekking tot de vervanging van een trekbank ketting bij een grote speler in het maken van aluminium profielen, vlaggen- en lichtmasten.

 

Lees meer: Project Trekbank ketting

Adres- en contactgegevens
 

K&W Transmissies B.V.
Poseidonweg 31
8239 DK Lelystad
T +31 320 247370
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op:

facebook icon youtubelinkedin icon

Deze website maakt gebruik van sessie cookies voor het verbeteren van deze website. Lees meer over ons cookie-beleid