Home

Producten

Branches

Bedrijf

Projecten

Productie

Contact

Merken
Neem contact op
Vraag het ons


merken
plaza

 

 


MERKENPLAZA

 

 

 

 


MERKENPLAZA

 

 

DINN
Heko
HKK
Wippermann
Witra

DINN rollenkettingen, handelskwaliteit als de prijs de doorslag moet geven

De rollenkettingen in de  DINN-serie worden onder de befaamde expertise en supervisie van  K&W Transmissies in China geproduceerd. Als de prijs de doorslag moet geven, is deze ketting een goed alternatief. Jarenlange van achtereenvolgende bezoeken aan Aziatische kettingfabrieken heeft K&W doen besluiten om deze ketting uit China als handelskwaliteit in te zetten. Afnemers in vele sectoren als landbouw, interne transport nemen deze ketting naar volle tevredenheid af. Deze rollenketting met rechte zijplaten is uit grote voorraad leverbaar in ons magazijn in Lelystad.

 

HEKO Rondstaalkettingen richten zich specifiek op materialhandling en ontslakking.

K&W Transmissies heeft in Nederland de vertegenwoordiging van HEKO rondstaalkettingen. HEKO is een Duits familiebedrijf, welke behoort tot één van de absolute koplopers in de wereld. Het merk HEKO is een wereldwijd synoniem voor kwaliteit en service sinds decennia. Met het merk HEKO zijn de technische productspecialisten van K&W Transmissies in staat om met de door hun jarenlange ervaring en kennis een adequaat advies uit te brengen over de juiste toepassing van de diverse transportsystemen. De specialisten van K&W Transmissies hebben altijd de doelstelling om in samenwerking met de klanten de meest economische transportsystemen te ontwikkelen en te optimaliseren. HEKO transportsystemen richt zich specifiek op materialhandling en ontslakking. Voor beide toepassingen heeft HEKO optimale systeemcomponenten ontwikkeld.

HKK rollenkettingen, toonaangevend in nieuwe technologie

Sinds de oprichting in 1916, is HKK Chain in de wereld toonaangevend in het ontwikkelen van nieuwe technologieën bij het produceren van rollenkettingen. Innovatie staat bij HKK Chain voorop. Mede door de ervaring van het R&D team, kenmerken de rollenkettingen van HKK Chain zich door hun wereldklasse. Door steeds nieuwe technologische ontwikkelingen toe te passen worden de hoogstaande techniek en de exclusieve kwaliteit van de rollenkettingen bevestigd. De missie van HKK Chain :vervaardig ’s werelds hoogste kwaliteit rollenketting, waarvan klanten optimaal kunnen profiteren. HKK Chain heeft het ambitieuze streven de verkoopprijzen zo laag mogelijk te houden, op tijd te leveren en het rendement voor de klant optimaal winstgevend te houden. Met klanten over de hele wereld, heeft HKK Chain letterlijk een product van wereldklasse. Verschillende sectoren zoals de landbouw, de offshore, de machinebouw, de automobiel - en de voedingsmiddelenindustrie kunnen rotsvast vertrouwen op de kwaliteit van de HKK Chain kettingen.

Wippermann rollenkettingen, topfabrikant van industriële kettingen

Sinds 1987 heeft K&W Transmissies in Nederland de exclusieve vertegenwoordiging van de Wippermann kettingen. Wippermann GMBH is opgericht in 1893 en gevestigd in het Duitse Hagen. Wippermann behoort tot de top van de leidende Europese fabrikanten van industriële kettingen en heeft een wereldreputatie op basis van excellente productkwaliteit, optimale technische know-how, de modernste productietechnologie en hoog gekwalificeerde medewerkers. Door de ruim 100-jarige historie van de onderneming beschikt Wippermann over tal van uitstekende referenties op de meest uiteenlopende toepassingsgebieden. Bij de O.E.M., de eindverbruikers en T.H.O. is Wippermann een begrip wat staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Bij de engineering staat Wippermann bekend om zijn flexibiliteit, zijn mogelijkheden en partnership om samen tot een oplossing te komen van technische vraagstukken.

Witra rollenkettingen, economisch geprijsde kwaliteitskettingen

De Wippermann kettingen in de WITRA-line worden onder de befaamde expertise en supervisie van Wippermann Jr. onder licentie geproduceerd. Wippermann Jr. is opgericht in 1893, gevestigd in het Duitse Hagen en behoort tot de absolute top van de leidende Europese fabrikanten van industriële kettingen. Wippermann Jr. heeft een wereldreputatie op basis van excellente productkwaliteit, optimale technische knowhow, de modernste productietechnologie en hoog gekwalificeerde medewerkers WITRA kettingen worden dan ook geleverd met de bekende Wippermann Jr ondersteuning en technische begeleiding. De technische staf van Wippermann Jr. staat met raad en daad volledig tot beschikking van de klant. Verbruikers in de interne transport, landbouw en overige industrie, die voor een scherpe prijs en tevens voor een goede kwaliteit kiezen, doen een verstandige keus aan de Witra ketting. Sinds 1987 heeft K&W Transmissies in Nederland de exclusieve vertegenwoordiging van zowel de Wippermann als de Witra kettingen.

Adres- en contactgegevens
 

K&W Transmissies B.V.
Poseidonweg 31
8239 DK Lelystad
T +31 320 247370
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op:

facebook icon youtubelinkedin icon

Deze website maakt gebruik van sessie cookies voor het verbeteren van deze website. Lees meer over ons cookie-beleid