Home

Producten

Branches

Bedrijf

Projecten

Productie

Contact

Nieuws
Neem contact op
Vraag het ons


nieuws
plaza

 

 


NIEUWSPLAZA

 

 

 

 


NIEUWSPLAZA

 

 

 Wipperman Trading 25 jaar

K&W Transmissies vierde het 25-jarig bestaan van Witra, maar ook het 25-jarig bestaan van de samenwerking met dit mooie Duitse bedrijf. De Wippermann kettingen in de WITRA-line worden onder de befaamde expertise en supervisie van Wippermann Jr. onder licentie geproduceerd. Wippermann Jr. is opgericht in 1893, gevestigd in het Duitse Hagen en behoort tot de absolute top van de leidende Europese fabrikanten van industriële kettingen. Wippermann Jr. heeft een wereldreputatie op basis van excellente productkwaliteit, optimale technische knowhow, de modernste productietechnologie en hoog gekwalificeerde medewerkers WITRA kettingen worden dan ook geleverd met de bekende Wippermann Jr ondersteuning en technische begeleiding. De technische staf van Wippermann Jr. staat met raad en daad volledig tot beschikking van de klant. Verbruikers in de interne transport, landbouw en overige industrie, die voor een scherpe prijs en tevens voor een goede kwaliteit kiezen, doen een verstandige keus aan de Witra ketting.

 

Klantspecifiek aandrijfwiel

K&W Transmissies beschikt over haar eigen werkplaats. Hierdoor zijn we flexibel om dát snel te leveren, waar onze klanten behoefte aan hebben. Klantspecifieke producten, zoals deze speciale V-  snaarschijf voor toepassing in de staalindustrie. Deze werd vervaardigd uit hoogwaardig staal vanwege de slijtage, die anders tijdens het gebruik zou toetreden . 

Tijdens elke productiefase worden er kwaliteitscontroles uitgevoerd. Daarnaast wordt er een inspectie van het eindproduct uitgevoerd, voordat de producten worden geassembleerd en/of verpakt.

Nicole

productie aandrijfwiel

 

 Team Car Wash Transmissies toont zijn sportieve kant!

Zondag 26 Maart 2023 hebben wij met een team van 15 personen mee gedaan aan de Zandvoort Circuit Run.
Met onze collega’s, partners en kinderen was Car Wash Transmissies en K&W Transmissies erbij op het circuit, waar de jaarlijkse Zandvoort circuit run werd gehouden.

Een unieke race die ons sportieve team niet wilde missen. Vanuit de pitstraat sprintten wij weg richting de heuvels en de kombochten. Hier renden wij de 4, 12 en 16,1 km en samen legden wij meer dan 140 km af! Alle afstanden liepen een gehele ronde over het circuit. Wij als Car Wash Transmissies mochten natuurlijk niet ontbreken op het Formule 1 Circuit van Nederland.

 

Voor passende aandrijfoplossingen

De nieuwste generatie van de Wippermann hoogwaardige kettingen biedt een nog breder scala aan toepassingen en wordt gekenmerkt door een hoog modulair systeem van componenten.

Deze op maat gesneden aandrijfoplossingen zorgen voor optimale prestaties die precies zijn afgestemd op de eisen van de klanten.

Met name de nieuwe Trigleit polymeer glijlagerbussen vormen een aanvulling op de scala van toepassingen in een corrosieve omgeving, zoals in het geval van permanent contact met water.

 

Lees hier meer over:  Onderhoudsarme kettingen

Bekijk hier de zes hoog presterende modellen, welke een zeer breed spectrum bestrijken:

Wippermann brochure
Onderhoudsvrije kettingen
(Duitse versie)
Wippermann brochure
Onderhoudsvrije kettingen
(Engelse versie)

Adres- en contactgegevens
 

K&W Transmissies B.V.
Poseidonweg 31
8239 DK Lelystad
T +31 320 247370
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op:

facebook icon youtubelinkedin icon

Deze website maakt gebruik van sessie cookies voor het verbeteren van deze website. Lees meer over ons cookie-beleid