Home

Producten

Branches

Bedrijf

Productie

Contact

Nieuws
Neem contact op
Vraag het ons


nieuws
plaza

 

 


NIEUWSPLAZA

 

 

 

 


NIEUWSPLAZA

 

 

Nieuws

Voetbal is techniek!

ElitE3K&W Transmissies draagt ElitE 3 een warm hart toe en sponsort om die reden dit voetbalteam. Het vriendenteam van AFC 34 uit Alkmaar heeft zo ook de mogelijkheid gekregen om voor onbepaalde tijd een ElitEprof aan te trekken. Roy Pistoor, een multitalent op en naast het veld, moet het trainer R. Mohr makkelijker maken om goede resultaten in het komende jaar te behalen.

Voetbal is techniek ... en actie! Dat heeft K&W Transmissies in ieder geval met ElitE3 gemeen! 

Op zoek naar een logistieke functie?

Ben je zorgvuldig en werk je graag gestructureerd? Zoek je werk in een dynamische werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is? En weet je ondanks de dagelijkse hectiek orde te houden?

Ga dan een nieuwe uitdaging aan bij K&W Transmissies als Magazijnmedewerker.

De voornaamste taken zijn:

 • beheer en aansturen van het magazijn bij afwezigheid van de afdelingschef
 • het dagelijks verzorgen van ontvangsten en het verzenden van uitgaande goederen
 • verplaatsen van goederen in het magazijn met behulp van een heftruck
 • controle van de goederen op onder meer kwaliteit en hoeveelheid
 • administratief verwerken van processen in een computersysteem

Voor deze fulltime functie zoeken wij een kandidaat, die:

 • minimaal beschikt over MBO-werk- en denkniveau (Techniek/Logistiek)
 • flexibel, stressbestendig en enthousiast is
 • zorgvuldig en gestructureerd werkt
 • bekend is met computergebruik
 • een vorkheftruckcertificaat bezit
 • affiniteit heeft met techniek
 • in een fysiek goede conditie is

De aanbieding:

 • ruime mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en prima arbeidsvoorwaarden met een passend salaris
 • een fulltime functie met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • een kans om bij te dragen aan eigen succes en het succes van een bloeiende onderneming in een professionele en enerverende omgeving

K&W Transmissies kent een informele bedrijfscultuur gedreven door een enthousiast team. De optimale werksfeer zorg ervoor, dat een ieder zich kan ontplooien en ruimte krijgt voor eigen ideeën en goede mogelijkheden tot verdere opleiding en ontplooiing. K&W Transmissies is een erkend leerbedrijf, wat de mogelijkheid biedt tot het volgen van opleidingen. Het bedrijf is gevestigd in een modern ingericht pand, direct gelegen aan de A6.


Uw sollicitatiebrief kunt u mailen naar :
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T.a.v.: mevrouw Hoolwerf

Voor meer informatie over deze vacature :
Mevrouw Hoolwerf
0320-247370

DINN rollenketting, handelskwaliteit als de prijs de doorslag moet geven.

Naast onze A-merken rollenketting, merken als HKK Chain en Wippermann, rollenketting van topkwaliteit, leveren wij ook rollenketting in de DINN-serie, die onder de expertise en supervisie van K&W Transmissies in China wordt geproduceerd. Als de prijs de doorslag moet geven, is deze ketting een goed alternatief.

Lees hier verder over merkeninformatie van o.a. rollenkettingen.

 

Hoogwaardige onderhoudsarme kettingen voor passende aandrijfoplossingen

onderhoudsvrije kettingen De nieuwste generatie van de Wippermann hoogwaardige kettingen biedt een nog breder scala aan toepassingen en wordt gekenmerkt door een hoog modulair systeem van componenten.

Deze op maat gesneden aandrijfoplossingen zorgen voor optimale prestaties die precies zijn afgestemd op de eisen van de klanten.

Met name de nieuwe Trigleit polymeer glijlagerbussen vormen een aanvulling op de scala van toepassingen in een corrosieve omgeving, zoals in het geval van permanent contact met water.

 

Lees hier meer over:  Onderhoudsarme kettingen

Bekijk hier de zes hoog presterende modellen, welke een zeer breed spectrum bestrijken:

Wippermann brochure
Onderhoudsvrije kettingen
(Duitse versie)
Wippermann brochure
Onderhoudsvrije kettingen
(Engelse versie)

Hans en Diana

 

ScanCoveryTrial 2019

Team 7, Hans Ketelaar en Diana Hoolwerf rijden de ScanCoveryTrial voor het eerst samen. Hans heeft tijdens eerdere edities ervaring opgedaan en daarmee Diana zo enthousiast gekregen, dat een gezamenlijke deelname niet uit kon blijven. In het dagelijks leven zijn Hans en Diana, man en vrouw en de eigenaren van K&W Transmissies. Samen met het team van dit bedrijf zijn zij iedere dag aan het werk om als vakkundige kettingspecialisten de Nederlandse machinebouwer te voorzien van de perfecte ketting met het daarbij juist afgestemde kettingwiel.

Kris kras door Scandinavië

De ScanCoveryTrial gaat in één week tijd kris kras door het prachtige Scandinavië. Tijdens deze week rijdt ons team 7 ruim 7.000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 47 graden Celsius met als speciale bestemming het noordelijkste puntje van Europa... De Noordkaap. De 9e editie gaat op donderdag 3 januari van start en de finish is op zaterdag 12 januari 2019. De route is net als voorgaande jaren, behoudens de speciale bestemming, top secret. De ScanCoveryTrial is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang zijn voor de gehele toertocht.

Stichting Opkikker, ons doel voor ScanCoveryTrial 2019!

Geld in zamelen en naamsbekendheid geven aan deze stichting is onze missie voor de reis naar de Noordkaap. Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar de Stichting Opkikker bij wil helpen. Met een keten van kracht zetten zij zich er elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Want tegenover ieder persoon die aandacht krijgt, staat bij de Opkikker iemand die aandacht geeft.

Op hoge poten...

Ooievaar 4Ooievaars in Flevoland

Langzamerhand begint de ooievaar ook Flevoland te veroveren. Ze zijn al jaren niet meer volledig gebonden aan het Natuurpark Lelystad. Inmiddels zitten meer paartjes buiten het park dan er binnen. Wel overwinteren jaarlijks bijna twintig volwassen ooievaars in het park. De jonge vogels vliegen aan het eind van de zomer wel naar het zuiden om daar te overwinteren.

Toch kan de ooievaar nog wel een steuntje gebruiken. Dat is de reden, dat K&W Transmissies een nestpaal in eigen tuin heeft laten plaatsen. Precies op 1 maart van dit jaar,  was het nest wederom weer bezet, zoals op de foto te zien is. We kunnen het nestelen van deze prachtige vogels weer vanuit ons raam gaan volgen!

Mocht u K&W Transmissies bezoeken, let dan ook eens op één van de hoogspanningsmasten langs de A6, waar veel ooievaars jaarlijks hun intrek nemen. Het is daar op dit moment een af en aan vliegen van ooievaars om hun nest op tijd klaar te krijgen. 

de familie Ooievaar die jaarlijks haar intrek neemt in één van de hoogspanningsmasten langs de A6. Volgens Boke is het op dit moment een drukte van jewelste aldaar.

Het is af en aan vliegen van ooievaars om hun nest op tijd klaar te krijgen. Het aantal nesten is nog het zelfde als verleden jaar, acht stuks. Het is een prachtig schouwspel deze Lelystadse ooievaars te aanschouwen boven op een hoogspanningsmast langs de A6 .'

Mooi stukje staalwerk!

Kettingwiel uit 1 stuk 1K&W Transmissies produceerde voor een grote afnemer twee stuks aanbouwnaven met een diameter van 670 mm, waarbij de naven en de schijf uit vol materiaal moesten worden geproduceerd. Voor dit stukje staalwerk werden twee stukken staal ingekocht van 520 kilo per stuk! Tijdens het voordraaien op een van onze hoogwaardige CNC-machines, waarbij de grote naaf, aan de andere zijde de kleine naaf en de boring werden gedraaid, ontstond zo'n 345 kilo staal aan spaanders. Het kettingwiel woog uiteindelijk, nadat er gaten op steekcirkel waren gefreesd en er een splinevertanding in aan werd gebracht, nog zo'n 175 kilo per stuk. De reden van het draaien op deze wijze was de hoge tolerantie-eis van onze klant. Vanwege een hoge nauwkeurigheid mocht die tolerantie maar 0,005 mm bedragen, vandaar dat dit geen gelaste constructie mocht zijn.

ScanCoveryTrial 2017 - een winters avontuur

ScanCoveryTrial2017Team 90, Patrick Ketelaar en Bart Reijmers gesponsored door o.a. K&W Transmissies hebben van 6 januari 2017 tot en met 15 januari 2017 als jongste deelnemers van de 110 teams meegedaan aan de ScanCoveryTrial 2017. Tijdens deze week is er ruim 6850 kilometer gereden kris kras door het mooie Scandinavië in 98 uur tijd. Onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en extreme temperaturen.  Deze twee vrienden reden deze barre tocht voor KiKa (kinderen Kankervrij).

Nieuwe website
printscreen website

Met trots presenteren wij onze nieuwe website. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren staat sinds 9 september 2016 onze nieuwe website online. Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds, zodat je als bezoeker makkelijk en snel de weg weet te vinden. Met de gewijzigde structuur vind je binnen enkele muisklikken de oplossingen die wij kunnen bieden. Last but not least : De nieuwe website is geheel responsive, dus uitstekend te bekijken op mobiel en tablet!

NIEUWS

Adres

K&W Transmissies B.V.
Poseidonweg 31
8239 DK Lelystad
T +31 320 247370
F +31 320 246594
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van sessie cookies voor het verbeteren van deze website. Lees meer over ons cookie-beleid