Home

Producten

Branches

Bedrijf

Productie

Contact

Energiecentrales
Neem contact op
Vraag het ons


branche
plaza

 

 


BRANCHE PLAZA

 

 

 

 


BRANCHE PLAZA

 

 

Energiecentrales

 

K&W Transmissies ontwikkelden samen met eigen en externe R&D engineering-afdelingen voor diverse energiecentrales oplossingen voor unieke transport- en aandrijfsystemen. De transportsystemen richten zich specifiek op materialhandling zoals aanvoer naar de verbrandingsinstallatie, afvoer van as en restmateriaal of aanvoeren van biomassa voor vergistingsinstallaties. Deze installaties zijn immers klantspecifiek.

Klanten van K&W Transmissies zijn bijvoorbeeld bedrijven in de cementindustrie, kolengestookte elektriciteitscentrales, papier-, compost-, voeding-, chemische en algemene machine industrieën.K&W Transmissies heeft samen met eigen en externe R&D engineering-afdelingen een jarenlange ervaring opgebouwd als het gaat om mechanische aandrijf- en transportsystemen voor de cement- en betonindustrie.

De kettingen en wielen staan onder invloed een zeer abrassief milieu vanwege aanwezige cementstof en worden daardoor zwaar belast door slijtage en corrosie. Door toepassing  van de juiste materialen van de kettingen en wielen wordt machine-uitval voorkomen, waardoor het productieproces gewaarborgd blijft.

Adres

K&W Transmissies B.V.
Poseidonweg 31
8239 DK Lelystad
T +31 320 247370
F +31 320 246594
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van sessie cookies voor het verbeteren van deze website. Lees meer over ons cookie-beleid