Home

Producten

Branches

Bedrijf

Projecten

Productie

Contact

Bedrijf
Neem contact op
Vraag het ons


industriële
kettingen en wielen

 

 


INDUSTRIELE
KETTINGEN EN WIELEN

 

 

 

 

 

 

 

 


INDUSTRIELE KETTINGEN EN WIELEN

 

 

K&W Transmissies, een vakkundig team van productspecialisten

Wij zijn een enthousiast en vakkundig team van productspecialisten. We zorgen voor de perfecte aandrijving en het daarbij juist afgestemde wiel. Gedreven door kennis en vele jaren ervaring, begeleiden wij op professionele wijze bedrijven bij de uitvoering van hun projecten.

"LEVER KLANTEN WAT ZE ECHT NODIG HEBBEN"

K&W Transmissies al 30 jaar leidinggevend

K&W Transmissies heeft zich in de laatste 30 jaar een leidinggevende positie verworven als totaalleverancier van elk type rollenketting, transportketting, tandriem, modulaire transportbanden en de daarbij behorende wielen. Het bedrijf is gevestigd in een prachtig pand, direct gelegen aan de A6 in ondernemend Lelystad, nabij het unieke natuurreservaat "De Oostvaardersplassen". In 1987 is Hans Ketelaar het bedrijf gestart als dochteronderneming van twee Duitse kettingfabrieken t.w. Wippermann Duitsland en Kettenwulf. In 2004 nam Hans Ketelaar het bedrijf in eigen beheer en ging de naam Wippermann Nederland over in K&W Transmissies. De productie van klantspecifieke wielen doet K&W Transmissies zelf in Lelystad op hightech computergestuurde CNC-machines. Daarmee is K&W Transmissies het enige bedrijf in Nederland wat uitsluitend kettingwielen produceert. Met recht een echte productspecialist. Voordeel voor de klant is dat, waar de vervanging op minuten aankomt er ook snel gehandeld kan worden en dat de ketting altijd perfect op het kettingwiel past.

Groot voordeel van het bedrijf

Groot voordeel is dat het bedrijf nu toegang heeft tot de grote Europese kettingfabrieken in Duitsland, Engeland en Italië. K&W Transmissies heeft de exclusieve vertegenwoordiging van hoogwaardige Europese merken van o.a. Wippermann, maar ook van de merken HEKO, HKK, DINN en Witra.

 

DINN
Heko
HKK
Wippermann
Witra
Hong's Belt

Onderscheidend vermogen

Mission Statement

K&W Transmissies wil haar afnemers in staat stellen een machine aan te drijven en goederen te transporteren op een betrouwbare en kosten efficiënte wijze.  

 

Hal
Office
Sales

Klantgericht

K&W Transmissies heeft haar klanten in verschillende sectoren zoals asfalt,automobiel, afvalverbranding, beton, biogas, brouwerijen, cement, conserven, hout en papier, isolatie, landbouw, machinebouw, milieu, offshore, recycling, roltrappen, slachthuizen, staal, steen, stortgoederen, suiker, verpakking, voedingsmiddelen en waterbouw. 

Adres- en contactgegevens
 

K&W Transmissies B.V.
Poseidonweg 31
8239 DK Lelystad
T +31 320 247370
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op:

facebook icon youtubelinkedin icon

Deze website maakt gebruik van sessie cookies voor het verbeteren van deze website. Lees meer over ons cookie-beleid