Home

Producten

Branches

Bedrijf

Projecten

Productie

Contact

Autowasstraten
Neem contact op
Vraag het ons


branche
plaza

 

 


BRANCHE PLAZA

 

 

 

 


BRANCHE PLAZA

 

 

Autowasstraten

De kettingbaan is de aorta van iedere wasstraat. Daarom is het van groot belang, dat de ketting perfect blijft functioneren. Koop daarom bij de makers, waar de expertise zit. Car Wash Transmissies is een jong en modern bedrijf, business unit van K&W Transmissies, ontstaan door de overname van de verkoopactiviteiten voor de wasstraatkettingen het bedrijf Brushcom, een leverancier van borstelmaterialen voor de autowasstraten.

Vanaf de start heeft Car Wash Transmissies zich in één keer tot een zeer sterke speler kunnen ontwikkelen, wat zijn oorsprong vindt door de bundeling van de expertise en de competenties van het moederbedrijf K&W Transmissies. Gebruikmakend van een groot en reeds bestaand netwerk, waarin bedrijven als K&W Productie uitsluitend voor Car Wash Transmissies de kettingwielen en de aandrijf- en omkeerstations produceert. Maar ook tezamen met een wereldwijd vertakt netwerk van leveranciers en productiefaciliteiten worden kettingen op basis van onze materiaal – en kwaliteitsspecificaties al jarenlang voor het moederbedrijf geproduceerd. Hoogwaardige kwaliteit en een optimale prijs-prestatieverhouding is hiermee voor de klant door Car Wash Transmissies gegarandeerd.

Naast de genoemde productgroep kettingen, waarin uiteraard ook de meeneemrollen, velgenbeschermers, lagerunits, glijstrippen en andere componenten vallen, zijn de activiteiten in een rap tempo uitgebreid. Zo horen ook de productgroepen motorreductoren en kunststof modulaire banden tot het leveringsprogramma van Car Wash Transmissies. En zo zijn we uitgekomen op een zeer gespecialiseerde totaalleverancier met de focus op de drie belangrijkste productgroepen voor de transmissies in de autowasstraat.. 


Adres- en contactgegevens
 

K&W Transmissies B.V.
Poseidonweg 31
8239 DK Lelystad
T +31 320 247370
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op:

facebook icon youtubelinkedin icon

Deze website maakt gebruik van sessie cookies voor het verbeteren van deze website. Lees meer over ons cookie-beleid