Home

Producten

Branches

Bedrijf

Projecten

Productie

Contact

Machinebouw
Neem contact op
Vraag het ons


branche
plaza

 

 


BRANCHE PLAZA

 

 

 

 


BRANCHE PLAZA

 

 

Machinebouw

K&W Transmissies is leverancier van transportkettingen aan de machinebouw in de meest uiteenlopende verschillende branches

K&W Transmissies is leverancier van transportkettingen aan de machinebouw in de meest uiteenlopende verschillende branches, zoals bijvoorbeeld voedingsmiddelenindustrie, waterbouw, staalindustrie, off shore, recycling, automotive enz. De engineers van K&W Transmissies kennen de uitgebreide markt van de machinebouw, zowel de projectmatige als de seriematige. Technologische ontwikkelingen worden nauwlettend in de gaten gehouden. Uiteraard heeft K&W Transmissies ook standaard kettingen op voorraad, maar vaak gaat het om een speciale toepassing die samen met de externe R&D engineering-afdelingen ontwikkeld wordt. Door het grote Europese netwerk aan kettingfabrieken is K&W Transmissies in staat de juiste ketting bij de juiste toepassing te leveren met een juiste kwaliteit-prijsverhouding.

K&W Transmissies is daarbij een sterke partner in het voorraadbeheer van de specifieke ketting en het just-in-time van het eventueel op wens van de klant op locatie aanleveren van de goederen. Bij grotere volumes is het niet ongebruikelijk in de OEM de merknaam of logo in de ketting aan te brengen ter bescherming van het product.

Uniek van de mogelijkheden van K&W Transmissies is de eigen kettingwielenfabriek. Kettingwielen of tandwielen kunnen standaard bewerkt of uit vol materiaal volgens tekening geproduceerd worden. Voor de machinebouwer wel zo voordelig als het gaat om kleine aantallen. Tevens bevindt deze werkplaats zich op eigen locatie, waardoor de communicatielijnen kort zijn, de prijs aantrekkelijk en de levertijd kort.


Adres- en contactgegevens
 

K&W Transmissies B.V.
Poseidonweg 31
8239 DK Lelystad
T +31 320 247370
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op:

facebook icon youtubelinkedin icon

Deze website maakt gebruik van sessie cookies voor het verbeteren van deze website. Lees meer over ons cookie-beleid