Home

Producten

Branches

Bedrijf

Productie

Contact

Nieuws
Neem contact op
Vraag het ons


nieuws
plaza

 

 


NIEUWSPLAZA

 

 

 

 


NIEUWSPLAZA

 

 

ScanCoveryTrial 2018

Voor een goed doel naar het einde van de wereld!

ScanCoverytrial 2018

Team 7, Patrick Ketelaar en Hans Ketelaar rijden de ScanCoveryTrial 2018 voor het eerst samen. Patrick heeft tijdens een eerdere editie ervaring opgedaan en daarmee zijn vader zo enthousiast gekregen dat een gezamenlijke deelname niet uit kon blijven. In het dagelijks leven zijn Hans en Patrick samen in het eigen bedrijf K&W Transmissies aan het werk om als vakkundige kettingspecialisten de Nederlandse machinebouwer te voorzien van de perfecte ketting met het daarbij juist afgestemde kettingwiel.

Kris kras door Scandinavië

De ScanCoveryTrial gaat in één week tijd kris kras door het prachtige Scandinavië. Tijdens deze week rijdt ons team 7 ruim 7.000 kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel min 47 graden Celsius met als speciale bestemming Finnmark het land van de Sami, de oorspronkelijke bevolking van Noorwegen. De 8e editie gaat op vrijdag 5 januari van start en de finish is op zondag 14 januari 2018. De route is net als voorgaande jaren, behoudens de speciale bestemming, top secret. De ScanCoveryTrial is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij een strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang zijn voor de gehele toertocht.

Het goede doel

https://actie.hetvergetenkind.nl/actie/patrick-ketelaar

K&W Transmissies is een actie gestart om geld in te zamelen voor de stichting ‘Het Vergeten Kind’. Onderzoek van UNICEF wijst uit dat Nederlandse kinderen tot de gelukkigste kinderen ter wereld behoren. Dit geluk geldt helaas niet voor hen allemaal. Meer dan 100.000 kinderen groeien op in een onveilige of instabiele thuissituatie met meerdere problemen, worden verwaarloosd of mishandeld. Ter vergelijking, dit is in iedere schoolklas gemiddeld één kind. Bij 55.000 kinderen gaat het zelfs zo mis, dat ze noodgedwongen niet meer thuis kunnen wonen. De stichting ‘Het Vergeten Kind’ wil hier verandering in brengen en strijdt voor een Nederland, waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Zij organiseren activiteiten en projecten, die een directe invloed hebben op het leven van kwetsbare kinderen, maar ondernemen ook initiatieven om hun situatie duurzaam en structureel te verbeteren. 

Uiteraard is K&W Transmissies op zoek naar sponsoren. En daarvoor hebben we onze relaties gevraagd een donatie te doen om daarmee team 7 te ondersteunen. De deelname aan de ScanCoveryTrial en alle overige kosten worden door K&W Transmissies betaald. Daardoor kunnen de gelden van donateurs volledig worden benut voor het goede doel. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat deze kinderen hun verleden achter zich kunnen laten en kunnen gaan werken aan een toekomst. Een toekomst waarin een lach geen uitzondering meer is, maar een recht. Gewoon, zoals het hoort te zijn. Dankzij de donaties kunnen we de Stichting ‘Het vergeten kind’ helpen.  

Op de website van ‘Het Vergeten Kind’ is meer informatie over de sponsoring te vinden en via deze link kan er een eventuele donatie worden gedaan : 

https://actie.hetvergetenkind.nl/actie/patrick-ketelaar

NIEUWS

Adres

K&W Transmissies B.V.
Poseidonweg 31
8239 DK Lelystad
T +31 320 247370
F +31 320 246594
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze website maakt gebruik van sessie cookies voor het verbeteren van deze website. Lees meer over ons cookie-beleid