Home

Producten

Branches

Bedrijf

Projecten

Productie

Contact

Nieuws
Neem contact op
Vraag het ons


nieuws
plaza

 

 


NIEUWSPLAZA

 

 

 

 


NIEUWSPLAZA

 

 

 Even voorstellen ... onze nieuwe collega NicoleNicole

“Wanneer er de vraag komt om te komen werken bij de trots van je ouders en je hierdoor samen met je broer Patrick deel uit gaat maken van het familiebedrijf, is dat een unieke kans."

"Als kind bezocht ik met mijn opa en moeder diverse bakkerijbeurzen, waarbij ik gefascineerd werd door machines en productieprocessen. Vanaf dat moment was mijn eerste interesse gewekt voor de techniek.

Na mijn middelbare school heb ik gekozen voor de HBO studie logistiek en technische vervoerskunde, waar ik mij tijdens stages bezighield met het oplossen van knelpunten in productieprocessen in de voedingsmiddelenindustrie. Na de analyse en de constatering kon ik niet de volgende stap maken om hierin een concrete oplossing te geven. Hiervoor miste ik de technische achtergrond. Als aanvulling ben ik HBO Werktuigbouw gaan studeren.

Wat ben je na je studie gaan doen?
De afgelopen 15 jaren ben ik in aanraking gekomen met verschillende bedrijven en machinebouwers, die actief zijn in de technische sector, met name de foodsector. Na mijn studie ben ik begonnen als project consultant binnen een ingenieursbureau. Het dagelijkse contact met de klant sprak mij erg aan. Al snel volgde dan ook de stap in de commerciële richting. Bij mijn laatste twee werkgevers was mijn rol een combinatie van het analyseren van processen, het adviseren, de verkoop van een oplossing, de hoofdlijnen engineeren en uiteindelijk de projectbegeleiding tot een succesvolle oplevering. Hierbij had ik contact met klanten en leveranciers uit zowel het binnen- als buitenland.

En nu een nieuwe stap …
K&W Transmissies en Car Wash Transmissies bieden mij de mogelijkheid deel uit te maken van het management en hierdoor mee te denken over het bedrijfsbeleid. Bij K&W Transmissies en Car Wash Transmissies zal ik als CTO eindverantwoordelijk zijn voor het vaststellen en formuleren van het technische en innovatie beleid. De in house productie van klantspecifieke onderdelen en de USP's van K&W Transmissies zorgen voor potentieel om op de korte en lange termijn het huidige succes verder uit te breiden. Car Wash Transmissies is daarbij een relatief jonge business unit van K&W Transmissies, waar er volop mogelijkheden zijn om deze unit verder te positioneren in de markt. In mijn dagelijkse werkzaamheden zal ik een aanspreekpunt zijn voor de klanten om deze te adviseren en begeleiden. Ik kijk uit naar de komende tijd, waarin ik mijn kennis kan specialiseren en een succesvolle bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van de beide bedrijven.

En buiten je werk?

Buiten mijn werk houd ik van reizen maken naar andere culturen en sporten; paardrijden, skiën en hardlopen. Sporten waarbij ik mijzelf probeer uit te dagen, nieuwe doelen stel en mijn grenzen probeer te verleggen. Door de sponsoring door het bedrijf Car Wash Transmissies zal ik dit najaar zelfs de 1/2 marathon gaan lopen in Italië!”

Wij wensen Nicole veel succes!

 

 

Adres- en contactgegevens
 

K&W Transmissies B.V.
Poseidonweg 31
8239 DK Lelystad
T +31 320 247370
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op:

facebook icon youtubelinkedin icon

Deze website maakt gebruik van sessie cookies voor het verbeteren van deze website. Lees meer over ons cookie-beleid