Home

Producten

Branches

Bedrijf

Projecten

Productie

Contact

Nieuws
Neem contact op
Vraag het ons


nieuws
plaza

 

 


NIEUWSPLAZA

 

 

 

 


NIEUWSPLAZA

 

 

Brushcom draagt assortiment van de merken Holz, Christ en WashTec kettingbanen en kettingbaanonderdelen over aan K&W Transmissies.

Samenwerking Brushcom 2022Tijdens de opstartfase van Brushcom is het assortiment borstelmateriaal, mede door vraag vanuit de markt, verbreedt met kettingbaanonderdelen. Samen met haar relaties zijn zij in staat geweest een compleet assortiment op te bouwen met enkele mooie innovaties.

De groei van hun core business, de ontwikkeling en productie van borstelmateriaal gaat voortvarend. Brushcom is in bijna 15 jaar uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf, waarbij zij zowel toonaangevende fabrikanten, distributeurs en eindverbruikers voorzien van borstelmateriaal.

Brushcom wil deze groei in goede banen leiden en heeft medio 2020 naast een volledig nieuwe huisstijl, ook een nieuwe strategische koers bepaald. Brushcom streeft ernaar internationaal marktleider te worden op het gebied van borstelmateriaal voor de autowasstraten. Dit vraagt om volledige toewijding en focus op deze core business. Het besluit werd genomen een partner te zoeken, die passende competenties heeft om het assortiment kettingbanen en kettingonderdelen over te nemen, in haar bedrijfsactiviteiten op te nemen en succesvol verder uit te bouwen.

De carwash branche kent een groot potentieel en er is een sterk groeiende vraag naar een technisch specialist op het gebied van de aandrijftechniek. De partner, die het complete assortiment voor de merken Holz, Christ en WashTec kettingbaanonderdelen overneemt, hebben zij gevonden in ons bedrijf K&W Transmissies.

Wij zijn tenslotte al jaren marktleider in de ontwikkeling, productie en levering van omspannen aandrijvingen. Bovendien is K&W Transmissies al jaren voor Brushcom een betrouwbaar leverancier als het gaat om kettingwielen en keerwielen. Wij zijn dan ook verheugd te kunnen mededelen, dat wij met een vakkundig team van specialisten, u perfect van dienst zal kunnen zijn! Kettingen voor de carwashsector is tenslotte al jaren een bekend product voor K&W Transmissies.

Onder begeleiding van accountmanager Rutger Berendsen van Brushcom zal K&W Transmissies per direct de activiteiten inzake de kettingbaanonderdelen overnemen. K&W Transmissies is u graag van dienst om deze overdracht van Brushcom in goede banen te leiden. Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de heer Patrick Ketelaar 06-53148445.

Bekijk het assortiment wasstraatkettingen.

Nieuws

Adres- en contactgegevens
 

K&W Transmissies B.V.
Poseidonweg 31
8239 DK Lelystad
T +31 320 247370
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons op:

facebook icon youtubelinkedin icon

Deze website maakt gebruik van sessie cookies voor het verbeteren van deze website. Lees meer over ons cookie-beleid